Over ons

Het creatieve brein achter Kerst in Stijl is eigenaresse en plantaardig vormgever Regina Paardenkooper. Ze is gespecialiseerd in het creëren van bijzondere kerstdecoraties en het ontwerpen van uiteenlopende kerststijlen. Hierbij laat ze zich inspireren door natuurlijke materialen, verfijnde kleuren en warme sferen. Haar passie en kunde is het omtoveren van ruimtes in een totaal andere beleving.

Het team

Het enthousiaste en professionele team komt graag langs om uw bedrijf om te toveren in een unieke en warme kerstsfeer. Onze gedreven stylistes zijn dol op kerst, en gaan tot het uiterste om kwaliteit én gezelligheid te leveren.

Hoe gaan wij te werk?

1
Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie maken wij graag kennis. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen en ideeën bespreken en kijken we naar de mogelijkheden. Heeft u nog niet zo’n duidelijk omlijnd idee? Dan kunnen we u uiteraard goed adviseren.

2
Stijlkeuze

Daarna kiest u een stijl uit ons ruime assortiment. Wij hebben acht verschillende stijlen, variërend van een smaakvolle goud-blauwe combinatie, natuurlijk chic met kerststijl Forest, baden in licht en luxe met Silent Stars of de mystieke winterse uitstraling van Misty Green.  

3
Voorbereiding

Nadat u een passende stijl heeft gekozen, lopen we een rondje door uw bedrijf en overleggen waar u decoraties geplaatst zou willen hebben. Aan de hand daarvan maken we een prijsopgave. Nadat u akkoord heeft gegeven, plannen we een op- en een afbouwdag in.

4
Opbouwen

Tijdens de opbouwdag komt het team in nette, representatieve kleding. We toveren uw bedrijf in een handomdraai om in een cosy kerstsfeer. Van tevoren overleggen we wanneer bepaalde ruimtes het beste gedecoreerd kunnen worden, zodat de gasten en werknemers er zo min mogelijk last van hebben.

5
Genieten

Wij denken met u mee en creëren bovenal een luxe en warme kerstsfeer waar uw gasten, samen met familie en vrienden, het hele kerstseizoen volop van kunnen genieten. Ook het gemak waarmee alles moeiteloos wordt verzorgd is natuurlijk heerlijk in deze drukke periode.

6
Afbouwen

Zodra het kerstseizoen ten einde loopt, komen wij afbouwen. Uiteraard gebeurt dit eveneens in representatieve kleding en daarbij houden we rekening met uw gasten of klanten. Na afloop laten wij alles keurig en zonder naalden achter. En hopen u volgend seizoen weer te zien!

Kopje koffie doen?
‍Neem dan contact op

contact